“Uanset hvad du ønsker i din hudplejerutine, kan AMPULLAB give dig mulighed for, at du kan lave dine egne behandlinger derhjemme, på ferie eller hvor end du er i verden. Vi tilbyder kyndig og personlig vejledning der er skræddersyet efter din hudtype og dine specifikke ønsker.”
 
I samarbejde med AMPULLAB har jeg testet deres hyaluron plus
 

HYALURON PLUS

(fugtbooster – vegansk)
“Denne ampul indeholder ren fugt. Når serummet trænger ind i huden, fastholdes fugten i huden hvilket gør at de forskellige tørhedsområder bliver gennemfugtet. Ampullen er særlig nødvendig hvis din hud er stresset fordi den har været udsat for megen sol.”
 
Denne fantastiske ampul kan der vælges om man ønsker at købe dem enkeltvis eller i en æske med 5.
Hver ampul indeholder 2ml som rækker til ca. 3-5 gange.
 
Hyaluron er en syre der er kendt for at være et virksomt stof mod tørhed og rynker. Man opnår derved en flot udglatning af huden.
 
Jeg kan tydeligt se forskel efter at ha’ brugt den noget tid. De fine rynker jeg var begyndt at få (mor-træthed) synes at være mindre og nogle helt forsvundet. Min hud ser yngre, friskere og meget sundere ud.
 
 
 
Ampullen er lavet af glas og toppen skal knækkes af. Et lille tip er at bruge en serviet til at holde omkring med, for at undgå at få glas i fingrende. Derefter sættes pipetten nemt på (pipette medfølger ved køb af en æske med 5 stk.)
 
Kan købes lige her
 

Events

Hos AMPULLAB vil de gerne bruge tid på deres kunder. Derfor tilbydes to forskellige typer events hvor du og dine nærmeste kan opleve kyndig vejledning, tips, test af produkterne og inspiration til din hudplejerutine. Der garanteres nogle sjove og lærerige timer hvor I bliver udfordret og med garanti kommer til at føle jer bedre tilpas!
 
Læs mere om de to events lige her
 
Find dem her:
Webside: Ampullab.dk
Facebook: Ampullab
Instagram: ampullab
 
Find mig her:
Instagram: zeniabarbara
Facebook: Zenia Barbara
Børneflapper Problogger: Zenia Barbara
 
 
 
Dette indlæg er sponsoreret og indeholder reklame, alle billeder tilhører ut
 
 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *