Curly Girl Metoden er et sponsoreret indlæg og indeholder reklame

Curly Girl metoden

Curly Girl Metoden

Curly Girl metoden er en måde hvorpå man vasker sit hår. Det kræver man læser op på hvordan og hvorledes det fungere, da det ikke bare sådan lige er til at gå direkte til. Men med lidt læsning og guides, så er det faktisk rigtig nemt.

Det er ikke kun for krøllet hår, det er for alle, lige meget hvordan ens hår er. Det hedder Curly Girl, fordi især krøllet hår kan få virkelig meget gavn af metoden og få trætte slidte krøller til at fremstå naturligt sunde og utrolig smukke igen. Men det samme gælder for alt slags hår.
Det kan desuden hjælpe på en irriteret hovedbund, da man under plejen giver især hovedbunden rigtig meget opmærksomhed. Det kan hjælpe på kruset hår, tørt hår og usundt hår.
Med metoden, så plejer man håret i dybden og hjælper til med at fremme hårets naturlighed.

Lad os komme i gang

Basis så handler det om at man skal undgå at bruge produkter som indeholder sulfater, silikone, udtørrende alkohol, mineralske olier og parabener.
Din normale hårpleje rutine skal blot justeres lidt og nogle af dine produkter skal skiftes ud med andre.
Det er ikke en metode som er vildt dyr, da produkterne kan købes billigt hos Normal.
Du skal desuden droppe at bruge shampoo, og hårbørsten er totalt no go!

Sidste vask – Step 0

For at komme i gang med metoden skal du starte ud med at vaske dit hår med en shampoo som indeholder sulfat eller en sæbe uden silikone. En ide til det kan faktisk være at bruge almindelig opvaskemiddel.
En sidste vask gør at du vasker udtørrende, ikke-vandopløselige produkter ud af håret og her gør det klar til at modtage dine nye produkter.

Balsamvask – Step 1

Når dit hår er vasket en sidste gang, så skal du bruge din vaskebalsam, dette er din nye ’shampoo’.
Under denne pleje er det vigtigt, at du får masseret din hovedbund. Vaskebalsam skal rense dit hår og hovedbund. Du skal derfor massere din hovedbund i 2-5 minutter og derefter skylles ud.
Et lille tip kan være at anskaffe dig en hovedbundsmassager. Den kan købes billigt på EBay lige her

Til din balsam vask kan du bruge denne her fra Normal

Curly Girl metoden

Plejebalsam – Step 2

En plejebalsam har en tykkere konsistens, og tilføjer mere fugt til håret. Den hjælper desuden med at af filtre.
I metoden er det jo no go at bruge hårbørste. Dog er der visse undtagelser. Du må bruge en bredtandet kam, mens du har godt med plejebalsam i håret, eller du kan bruge dine fingre.
Plejebalsam skal sidde og virke et par minutter og derefter skylles ud.

Til din plejebalsam kan du bruge denne her fra Normal

Curly Girl metoden

Fugt og segl – Step 3

For at lukke dit hår og sørge for at håret tager godt imod produkterne og holder fugten er det vigtigt at håret bliver lukket. Når du lukker dit hår, så undgår du desuden frizz og dit hår bliver blødt.

Til at lukke dit hår kan du bruge denne her fra Normal

Leave-in – Step 4

Efter hårvasken kan der bruges en leave-in. Den er let og tynger ikke håret. Den giver masser af fugt og får fremhævet krøllet hår. Spray den i, og kram derefter håret.
Den kan desuden bruges i løbet af dagen, for at friske håret op. Den kan også bruges på dage du ikke vasker dit hår.

Til leave-in kan du bruge denne her fra Normal

Styling – Step 5

For at style dit hår og sætte det sidste præg, er det en rigtig god ide at bruge en gel. Den giver et perfekt blødt og smukt resultat. Denne kan også krammes i for at fremhæve krøllerne endnu mere.

Til styling kan du bruge denne her fra Normal

Tørring

Det er vigtigt at man ikke bruger almindelige håndklæder, da det slider meget på håret. Du kan i stedet bruge mikrofiber håndklæde eller en bomulds T-shirt.
Du kan også tørre håret ved hjælp af plopping, der findes gode videoer på YouTube omkring hvordan du gør, se eventuelt denne video.
Plopping gør at håret bliver yderligere plejet og det formes til flotte krøller. Plopping skal sidde i mindst 10 minutter, eller man kan sove med det om natten.

Så er du i gang

Når man har denne her oversigt, og man får af vide hvilke produkter man kan bruge, så er det faktisk ret overskueligt. I starten kan det være lidt svært at komme i gang, men hvis man virkelig vil gøre det bedste for sit hår, så er det her altså måden man gør det på.
Det hele handler lidt om at man sætter sig ind i tingene og gider hjælpe sig selv.
Der findes utrolig mange Facebook sider som omhandler Curly Girl Metoden, jeg kan anbefale at følge med her på Facebook og lige her på Instagram.

Curl Girl – The 5 step method

Curl Girl er et nyt hårpleje-brand som har gjort det nemt for dig, der gerne vil være med på metoden.
Serien er udviklet af danske hårstylister og er produceret i Italien. En god kombination af danske standarder med italiensk ekspertise og kvalitet. Med en stor kærlighed til planeten og dyrene, er hele serien derfor cruelty-free og vegansk. Den er ligeså fremstillet i 86-99 % bionedbrydelig formulering.
Produkterne er lavet i enkle og lette trin, så det er let og overskueligt at anvende. Man spare samtidig tid på at skulle stå og studerer ingredienslisterne for ingredienser produkterne ikke må indeholde.
Der kan læses mere om produkterne lige her

Det er produkter af salon kvalitet, men til priser, hvor alle kan være med, de koster nemlig kun 72 kr. pr. stk.

Jeg håber indlægget her kan hjælpe dig i gang med CG-metoden. Jeg er yderst glad for metoden, det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mit hår.

Hvis du skulle have nogen spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

———————————————————–
Find mig her
Instagram: zeniabarbara
Facebook: Zenia Barbara
Blog: zeniabarbara.dk
Dette indlæg er sponsoreret og indeholder reklame.
Billeder tilhøre ut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *