Sia og Den magiske sten er et sponsoreret indlæg og indeholder reklame

Sia og Den magiske sten

En bog som handler om at lære at mestre livet ud fra universets lovmæssigheder – fortalt på eventyrlig vis i en fortælling om Sia, der mister sin elskede hund. Den er baseret på nyeste viden om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysik. En bog der handler om vores følelser, og hvordan vi håndterer dem. Bogen er til børn af bevidste forældre. Den hjælper med at give børnene redskaber, så de kan vokse op og blive tilfredse, modige og autentiske voksne.

Bogen er skrevet af Susanne Frandsen og Eva Ehler. De har tilsammen en bred faglig baggrund som foredragsholder, coach, facilitator, lærer, grafisk designer og illustrator.
Med et ønske om at lære mennesker at tale åbent om følelser har resulteret i bogudgivelsen og et helt univers, som de kalder Himmelheltene – et magisk univers om personligt lederskab i børnehøjde.

Sammen om følelser

Ida og jeg har læst bogen Sia og Den magiske sten. Ida blev først meget betaget af de utrolig flotte billeder i bogen, som er fyldt med farver. Hun havde forstået at bogen handlede om en pige der mister sin hund, at hunden er løbet væk, så da vi gik i gang med at læse stopper hun mig pludselig og siger “mor, er den død?”. Så jeg startede med at forklare hende, at Sias hund er død og nu er Sia rigtig ked af det.

Ida går i 1. klasse og utrolig god til at læse, så vi læste bogen på skift. Når jeg læste, så lyttede hun og kom en gang imellem lige med et undrende spørgsmål, på den måde kunne vi sidde og snakke lidt mere omkring en masse følelser og jeg kunne uddybe hvis der var noget.

Det virkede på Ida, at hun forstod hvad jeg læste, selvom jeg nogle gange tænkte. “Wow, aner min 7-årig hvad jeg snakker om”, Så sagde hun aldrig “det forstår jeg ikke.” hun lyttede bare.

Positiv oplevelse

Bogen har helt sikkert haft en positiv indvirkning på både Ida og jeg.
Ida kan have svært ved at udtrykke sine følelser, og så i stedet blive utrolig vred. Jeg føler, at bogen her har hjulpet os begge til at blive bedre til at fortælle om vores følelser, forklare hvad det er vi føler indeni, inden man bliver alt for vred.
For os har bogen givet os de redskaber til, at især Ida kan blive helten i sit eget liv og lære at mestre livets svære tanker. Det betyder for os at vi for det første kommer tættere på hinanden, at Ida kan lære at det er helt ok at snakke om følelser, men at hun også selv kan navigere i hendes følelser og lede dem den rette vej.

Anbefaling

Jeg kan på alle mulige måder anbefale Sia og Den magiske sten. Både Ida og jeg synes det er en fantastisk bog!
Når vi læste om aftenen, og jeg sagde “så er vi færdige for i dag”, så kom hun med “Eeeeej, lidt mere mor”. Så vi læste videre. Jeg var lige så interesseret i bogen, som min 7-årig datter var.
Vi vil helt sikkert holde øje med kommende bøger fra Himmelheltene Universet, da jeg synes det er helt fantastisk og heldigvis synes min datter det samme.

Du kan læse meget mere om Himmelheltene lige her Himmelheltene.dk
Her kan bogen også bestilles.

Der kommer desuden også en uddybende anmeldelse på Momstertest.dk fra tre mødre.

———————————————————–
Find mig her
Instagram: zeniabarbara
Facebook: Zenia Barbara
Blog: zeniabarbara.dk
– Dette indlæg er sponsoreret og indeholder reklame. Billeder tilhøre ut.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *