I samarbejde med Nupo har jeg testet 3 varianter af kostskud som hedder Slim Boost.

Jeg gik meget spændt i gang med de her kapsler for snart en måned siden. Jeg mangler at smide et par kg (læs mange) grundet alt for usund kost og alt for lidt motion. Derfor tænkte jeg YES da de her kom ind af døren.

1 kapsel om dagen

Slim Boost – Burn my fat // Fedtforbrænder
Sætter fedtforbrændingen i vejret.
Består af Morosil ekstrakt, som er naturligt udvundet fra røde appelsiner. Grøn te “yerba mate” som fremmer nedbrydningen af fedtvæv. Toppet med cayennepeber og Vitamin B6 som forstærker den samlede effekt og booster forbrændingen.2 kapsler ca. ½ time før måltid
(max 6 kapsler dagligt)

Slim Boost – Fill my tummy // Fibre til vægttab
Fylder maven med naturlig vandopløselige fiber Glucomannan, som har en evne til at absorbere vand med op til 80 gange sin egen volumen. Med jo større masse i maven – mindre sult. Udover havtorn er der tilsat chrom, som hjælper med at holde blodsukkerniveau stabilt, det vil sige den søde tand bliver ikke fristet.

 

2 kapsler lige efter måltid
(max 6 kapsler dagligt)

Slim Boost – Block my carbs // Kulhydratblokker
Blokerer optagelsen af kulhydrater via et enzym i Fabenol, som er udvundet af hvide kidneybønner. Udover havtorn er der tilsat ingefær ekstrakt og chrom.

Slanketilskud som trygt kan indtages når man er på diæt, eller blot vil vedligeholde en sund normal vægt i en udfordret hverdag.
Glutenfri, GMO fri og velegnet til vegetarer.
Slim Boost kan hjælpe med et vægttab, men for at opnå et tilfredsstillende resultat, er det vigtigt, at produkterne indgår i en sund, varieret og samtidig en energifattig kost.

For at opnå et succesfuld og vedligholdende vægtab øges hvis man sørger for at være fysisk aktiv.

Som tidligere nævnt har jeg testet de her kapsler i snart 1 måned. Og jeg kan mærke forskel.
Der gik 4 dage før de begyndte at virke. Det kom ret pludseligt da jeg spiste aftensmad. Lige pludselig var jeg mæt, og jeg kunne ikke klemme mere ned. Indenfor de første 2 uger havde jeg smidt lige omkring 3 kg. Hvilket jeg synes er utrolig sejt!
Lysten til at skulle ha’ snack tid om aftenen er der heller ikke. Eller, det er forkert formuleret. Lysten er der, eller vanen er der. Men sulten er fuldstændig væk. Derfor bliver der i de fleste tilfælde hverken spist chokolade, chips eller kage om aftenen længere.
Lysten til sodavand er også stort set forsvundet. Det er igen vanen med at skulle drikke noget sukkerholdig med brus.
Alt i alt er jeg meget positivt overrasket over kapslerne fra Nupo og jeg anbefaler dem gerne.
Føler du selv for lige at skulle prøve dem af, så kan de købes hos Bilka, Føtex, Kvickly, Helsam, udvalgte Matas butikker og online.
Find dem her
Webside: www.nupo.dk
Facebook: nupodanmark
Instagram: nupo
Find mig her
Instagram: zeniabarbara
Facebook: Zenia Barbara

 

 

 

– Dette indlæg er sponsoreret og indeholder reklame. Alle billeder tilhører ut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *