Åbning af ny blog

Lets take it from the top

Jeg har valgt at købe mit eget domæne og styrer nu helt selv min egen blog.

Det har taget rigtig lang tid, at få den sat op.

I dag har jeg fået sat alle mine tidligere indlæg i kategorier.

Min blog startede da Ida var blot omkring de 3 mdr. gammel. Så det var faktisk ret følelsesladet at kigge alle de gamle indlæg igennem. Alle de følelser der kommer over en når man læser omkring sit eget barn, fra da hun endnu var baby. Det er jo helt vildt.

Når jeg sidder og læser alle de forskellige ældre indlæg igennem, så kan jeg huske de præcise følelser jeg havde da jeg skrev, det er en følelse dybt nede i maven, lige præcis dén følelse jeg havde da Ida var lille, lige præcis dén følelse jeg havde som nybagt mor.

Nu har jeg 3 børn, den eneste følelse jeg har nu er stress og lysten til kaffe.

Zenia Barbara

Lets take it from the top

Anyway, (er nok et af mine yndlings ord) Bloggen er tidligere blevet brugt til at skrive omkring mor-livet, forældreskabet, shopping mad & diverse.

Det vil den stadig komme til, dog på et lidt mere overskueligt plan. Derudover så vil der også blive skrevet omkring reklamer. En all-around-blog som kommer til at handle om lidt af det hele.

Lige for øjeblikket er jeg dybt begravet i influencer jobs, og søgning efter et rigtigt arbejde.
Jeg kan desværre hverken leve af at være influencer eller blogger, så rigtige penge skal der altså på bordet.

Følg med på min instagram, hvor jeg poster om dagligdagens små strabadser, produkter, giveaways og meget meget mere.
Link til min instagram lige her 
Udover min instagram, så kan jeg også følges på facebook lige her

Hvis du eventuelt har lyst, så kan du læse hvordan det hele startede, lige her Klar Parat Baby

Min blog dengang, startede med at hedde Klar Parat Baby, jeg synes det klingede så godt. Meeeen, efter noget tid så jeg at det også blev brugt til et arrangement for kommende mødre. Jeg blev derfor træt af det og derfor hedder min blog nu Zenia Barbara.

Hjertelig velkommen til!

Zenia Barbara

 

2 Replies to “Lets take it from the top”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *