“Hos GLOWiD førers kun den bedste koreanske hudpleje.”
 
 

I samarbejde med GlowID har jeg testet nogle virkelig lækre produkter.
Jeg vil give dem alle en ærlig anmeldelse her på bloggen.
 
“Klairs er et prisvindende mærke, som har en enkel og sund tilgang til hudpleje. Deres produkter er højt koncentrerede og indeholder kun de vigtigste ingredienser, dvs. ingen farvestoffer, alkohol, parabener eller parfume – og ingen dyreforsøg. Enkelt, men nok. Alt for naturligt og effektivt at opnå en sundere og stærkere hud. Klairs har produkter til alle hudtyper og er specielt udviklet til at passe en følsom hud.”
 
 
 

Klairs Freshly Juiced Vitamin C

Serum
 
“Dette serum indeholder C-vitamin, hvilket er en antioxidant som bekæmper hudens aldring og hjælper med at: Udjævne hudtonen, blege pigmentpletter, forhindre forekomsten af pigmentering, øge fastheden og mindske fine linjer
 

 
Indeholder 35ml.
En rigtig lækker serum, der er nem at påføre ved hjælp af pipetten. Masseret godt ind i huden hvorefter huden er klar til dagcremen.
Halvdelen af pipetten fyldes og masseres godt ind i ansigtet. Ved sensitiv hud bruges kun 2-3 dråber. Ved ekstra sensitiv hud kan det blandet med fugtcremen.
 
Jeg har brugt den her over de sidste par uger. Der står i vejledningen at den skal bruges 1-2 gange om ugen, men jeg har faktisk brugt den hver dag. Synes min hud er blevet rigtig flot og ser mere ensartet ud.
Den kan købes lige her
 

Klairs Freshly Juiced E-Vitamin

Mask
 
“Freshly Juiced Vitamin E Mask er et multifunktionelt produkt, som både kan anvendes som en fugtmaske, en natmaske eller som en dagcreme. Denne creme gør følgende: Udjævner hudtonen, mindsker fine linjer, forebygger alderstegn”
 
Indeholder 90ml.
En creme, med en virkelig sjov konsistens, som man lige skal vende sig til, da den godt kan være lidt jelly. Når man har lært den at kende, er den virkelig også nem at arbejde med.
 
Jeg har brugt den som natmaske, her smørres et ekstra tykt lag på, og lade det sidde natten over. Min hud dagen efter var super lækker! Jeg har også brugt den som dagcreme, personligt foretrækker jeg at bruge den som natmaske, da den er ret fed og gør huden fedtet, indtil produktet er trængt ordentligt ind.
Den kan købes lige her
 
Find Klairs her:
Instagram: GlowIDdk
Facebook: GlowID
 
Find mig her:
Instagram: zeniabarbara
Facebook: Zenia Barbara
Børneflapper Problogger: Zenia Barbara
 
 
 
Dette indlæg er sponsoreret og indeholder reklame, alle billeder tilhører ut
 

 
 
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *