En vellykket familie – er sjældent særlig køn
Bog af Smilla Lynggaard
Læst og anmeldt i samarbejde med Momstertest

Myten om den besværlige familie

Børnene på bagsædet skriger når de afhentes i institution, de skaber sig når de får et nej til slik inden aftensmad på en hverdag, de kravler rundt på væggene når man prøver at hygge sig med dem.
Hvorfor opfører mine børn sig sådan? Hvorfor skal det være så svært at være en familie?

Først og fremmest vil jeg nævne. Du er faktisk ikke alene!

Da jeg gik i gang med at læse bogen, blev jeg virkelig hurtigt grebet af den.
Den måde hvorpå Smilla beskriver de forskellige familie og hverdagssituationer er bare spot on. Smilla kommer ind på punkter, hvor man sidder og tænker: “Whaaat, foregår det virkelig sådan hos stortest alle? Vi er altså ikke de eneste som kæmper!”

Smilla bruger længe på at forklare omkring de forskellige hverdagssituationer, hun går virkelig i detaljer. Som læser får man nærmest ondt i nakken af at sidde og nikke ‘ja’ til det hele.

Når Smilla så fint har beskrevet situationerne, så kommer hun med nogle rigtig gode løsninger og guidelines som man kan bruge. Nogle løsninger som man som forældre allerede besidder, men skal have lidt hjælp til at kunne finde frem.

Selve bogen er rigtig flot opsat, og meget overskuelig at læse.
Man frygter altid lidt når man skal læse sådan en bog fra en familierådgiver, at den er drøn kedelig og virkelig hård at komme igennem. Men Smilla har formået at sætte det godt op. Med en beskrivende tekst, en masse hjælpe-kasser, en masse motiverende tekster og gode afsnit med tilhørende under overskrifter.

En vellykket familie – er sjældent særlig køn

Smilla ønsker ikke at hendes bog endnu skal være en ‘Sådan opdrager du på dine børn’ ‘sådan skal du gøre’ ‘sådan skal du ikke gøre’ osv osv osv.
Hun kommer med de bedste løsninger, som man kan bruge i dagligdagen.

Når man læser bogen, så virker det nærmest som om, at hun faktisk har skrevet bogen til en selv. Hun har sat sig så godt ind i de forskellige situationer, at man skulle tro man sad og fortalte hende om hverdagens strabadser.

Smilla er selv mor, så selvfølgelig ved hun hvad hun snakker om, hun har selv stået i de her situationer og har selv fundet de bedste løsninger frem for at kunne danne fundamentet for en vellykket familie.

En vellykket familie – er sjældent særlig køn, men, med små ændringer, kan det skabe store forandringer.

Som mor til 3

Står jeg selv ofte i de her lorte situationer. Men efter jeg har læst bogen, har jeg fået en masse hjælpemidler til at kunne klare hverdagen så meget nemmere og så meget lettere.

Den har givet mig troen på, at der kan laves ændringer som er til gavn for os alle.

Fremover vil bogen ligge på mit natbord, så når jeg mangler lidt inspiration eller opløftning, så kan den endnu en gang findes frem og jeg kan hurtigt bladre mig igennem til de bedste løsninger der findes for min familie og jeg.

Her til sidst, så vil jeg lige videregive at i bogen er der skrevet en Familiemanifest, denne kan findes og printes ud. Hæng den evt. op så man altid lige kan kigge over på den. Du får fat i den lige her

Bogen kan desuden købes lige her

Hos Momstertest kommer der en uddybende anmeldelse fra 3 forskellige mødre.

Læs mere om Smilla her
———————————————————–
Find mig her
Instagram: zeniabarbara
Facebook: Zenia Barbara
Blog: zeniabarbara.dk
– Dette indlæg er sponsoreret og indeholder reklame. Billeder tilhøre ut.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *